Squaremoon-team

Nu en del av Aderian

Square Moon blir en del av Aderian Group

Square Moon som utsetts till ett Gasellföretag 2022 blir nu en del av den nybildade och snabbväxande koncernen Aderian Group. – Det gör oss starkare att verka under ett gemensamt tak. Det ger oss bland annat fler kontaktytor för att nå ut med vårt erbjudande, både lokalt och nationellt, säger Jan Book, VD på Square Moon.Ett komplett utbud av säkra och hållbara IT-tjänster som adderar värde!

 

Aderian, som bildades i våras, utgörs av lokalt ledande bolag med lång erfarenhet och starka varumärken. Bolagen erbjuder tillsammans heltäckande tjänster inom IT- och applikationsdrift, infrastruktur, molntjänster, säkerhet och digitalisering för mindre och medelstora företag.

— Till skillnad från många andra konstellationer har Aderian entreprenörskapet som en ledstjärna. Vi fortsätter alltså på vår inslagna bana med samma fina gäng men med mer stöd bakom oss, säger Jan Book, VD på Square Moon som driver kunders digitalisering med användarvänliga och anpassningsbara system.

– Att vara del i koncernen har många fördelar. Vi har redan dragit igång informella samarbeten på många nivåer bolagen emellan. Sedan har vi det gemensamma formella strategi- och teknikarbetet exempelvis inom säkerhet, miljö och kvalitet. Dessutom får vi tillgång till centrala resurser inom Aderian som HR och kommunikation, tillägger Jan Book.

Aderian Group utgörs av Aderian Stockholm, Canmer Data, CC IT, CoreIT, DNS IT, Kullander, Security Solution, Square Moon och Zelly. Lokal kännedom och mångårig branscherfarenhet är gemensamma nämnare för de enskilda bolagen

– Med hjälp av Square Moon får vi tillgång till ett specialistområde som tillför koncernen helt ny kompetens. Vi är otroligt glada över att de har blivit en del av Aderian, säger Mia Åslander, VD och koncernchef för Aderian Group.

Aderian Group har cirka 250 medarbetare och en samlad omsättning om ca 570 MSEK.

 

För mer information, kontakta:

Jan Book VD, Square Moon AB jan.book@squaremoon.se 070-891 91 71

Mia Åslander Koncernchef/VD Aderian mia.aslander@aderian.se 076-188 91 77

Lär mer om Aderian här

Nyhet

18 November 2022