Premium Tellus - Marknadens mest flexibla konferensbokning

Bakgrund

Konferera – Folkets Hus Kulturhuset i Trollhättan hade under en längre tid upplevt att det tidigare bokningssystemet inte levde upp till de förväntningar som anläggningens verksamhet kräver. Bland annat saknades möjligheten att skräddarsy vyer, utskrifter och funktioner.

Över 200 krav låg till grund för Konfereras kravlista när man hade gjort klar sin verksamhetsanalys. Som exempel behöver bokningsansvariga enkelt kunna skicka informativa och skräddarsydda offerter, bekräftelser och välkomstmeddelanden. Detaljerna i en bokning är många och kundnöjdheten hänger på att fel/missförstånd minimeras tidigt. För kök och vaktmästeri behövs såväl digitala som enkelt printbara listor med eller utan avcheckning. Digitala eller utskrivna dörrskyltar och ankomstddelanden till kunder mm. Integreringen med Konfereras ekonomisystem var ej heller till belåtenhet för att nämna några exempel.

Konferera sökte en partner som hade kunskap och ett flexibelt arbetssätt för att lösa verksamhetens önskemål och krav. Valet föll på Square Moon som också har många års erfarenhet av att leverera både stora och mindre konferensbokningssystem samt system för event och möten med catering.

Roger Thurhagen står vid ett konferensbord i en av Konfereras lokaler med fem tavlor föreställandes djur i kostym bakom sig.

På bild: Roger Thurhagen, konferenschef och Square Moons kontaktperson hos Konferera.

Premium är en nyckelfärdig ERP-Produkt som utvecklats av Square Moon. Premium är framtagen på en generell databasplattform som heter FileMaker som är en del av Apple Inc. FileMaker tillåter att man skapar affärslogik med minimal kodning (sk Low Code). Det gör att det enkelt att skapa anpassade vyer och funktioner för verksamheten. Under hösten 2023 anpassades Premium för konferensbokning med KONFERERA som kravställare.

Den färdiga lösningen fick namnet Premium Tellus.

 

Premium Tellus

Premium Tellus är i integration med Fortnox ett komplett affärssystem för komplex konferensverksamhet. Det unika med Premium Tellus är att det är mycket enkelt att anpassa för olika anläggningar och grafiska profil mot kund. Systemet är sprunget ur många års erfarenhet av skräddarsydda kundapplikationer och körs i många olika branscher med liten anpassning för respektive kund.

Det är enkelt att använda Premium Tellus av all personal. Det tar några minuter att lära sig principerna för systemet och sedan är det lätt att använda alla delar.

Allt är sökbart alltid! Med Premium Tellus kan man vara trygg med att inte missa något. Det går alltid att finna allting oavsett om det gäller statistik eller tidigare bokningar.

Premium leveras som en versionshanterad Cloud-tjänst där drift, licenser och support ingår. Supporten är inbyggd i systemet och är en populär del bland alla kunder.

 

Produktblad

För mer specifikationer kring vad systemet innehåller, kika på vårt produktblad om Premium Tellus som finns att hitta här.

Är du nyfiken på Premium och vill veta mer? Kontakta oss!

Artikel

05 June 2024