Square Moon ♡ Premium System

Square Moon Premium System

Premium System och Square Moon tecknar avtal kring fördjupat samarbete

S veriges ledande utvecklare av FileMaker-system, Premium System och Square Moon, inleder idag ett partnerskap som ger stark närvaro i Malmö, Göteborg och Stockholm.

– Vi är mycket glada att kunna presentera vårt samgående. Detta är ett avtal som långsiktigt gagnar både våra kunder och vår egen utveckling, säger Niklas Swedenborg på Square Moon.
– Genom samarbetet ökar vi möjligheten att säkra Sveriges bästa FileMaker-utvecklare. Med lokal representation i Stockholm, Göteborg och Malmö har vi nu över 25 konsulter som kan bistå när vi sätter samman team för nya utvecklingsprojekt.

– Vi gillar gänget på Square Moon och har jobbat med varandra i olika projekt sedan många år tillbaka, säger Jan Book på Premium. Square Moons unika kompetenser inom UI/UX, agil utveckling och anpassade webblösningar kompletterar oss på Premium fantastiskt bra.
– Både Premium System och Square Moon växer och efterfrågan på applikationer som utvecklas med verktyg som FileMaker, och som snabbt ger ett stort värde, ökar för varje år.

– Premium har kommit långt när det gäller att skapa produkter av framgångsrika applikationer, säger Niklas Swedenborg. Integrationen med Fortnox, Office 365, BankID är exempel på viktiga byggstenar i den moderna plattform som finns hos Premium. Produkterna kan användas som färdiga standardapplikationer eller som bas för kundanpassade lösningar. Det senare är särskilt viktigt för oss, fortsätter Niklas.

Square Moon och Premium System kommer att samarbete inom fem områden. Vi kommer också att dela våra lokaler på alla tre orter, berättar Jan Book. Genom att dela teknik och kunnande kan vi vässa vårt kunderbjudande ytterligare. Det är kul att redan nu se hur bra vi matchar och hur kompetens från respektive håll kompletterar riktigt bra, säger Jan. Detta är första steget på vår gemensamma resa där vi nu förenar våra insatser inom utveckling och marknadsföring.

Press release

11 May 2020