Docusyd

Docu:Syd väljer Premium

Docu:Syd väljer Premium som nytt verksamhetssystem

Premium växer på den svenska marknaden med allt fler kunder. Speciellt företag som har teknisk utrustning som behöver avtalsfakturering och service ser fördelar med ett flexibelt verksamhetssystem såsom Premium. I slutet på 2022 valde även DocuSyd att byta till Premium efter rekommendation av andra kunder.

DocuSyd är certifierade på Xerox och erbjuder ett komplett utbud av kontors- och produktionsmaskiner inom professionell digital tryckning. Man levererar också IT- och telefonilösningar. Lösningarna är ibland stora och Xerox har ledande lösningar inom digital printproduktion.

– Med Premium fick vi en betydligt bättre kontroll över våra avtal och service än med tidigare system. Dessutom för det enkelt och lättöverskådligt att använda Premium i den dagliga verksamheten, berättar Christel Jönsson som jobbar med administrationen i Premium. Jag gillar att det är en enkel princip som gäller i hela systemet. Jag tror att vår grundutbildning var en timma och sedan började vi köra direkt.

Systemet automatiserar flera moment som tidigare skedde manuellt såsom tex maskinavläsningar mm.

DocuSyd använder standardversionen av Premium. Implementationen skedde under två månader och Square Moon hanterade all migrering av data från tidigare system.

Premium är ett komplett ERP och innehåller CRM, Avtalsfakturering, Serviceorder, Inköp och Fakturering. Systemet är tätt integrerat med Fortnox. Det innebär att endast ekonomipersonal behöver access till Fortnox. All övrig personal kan jobba i Premium för den dagliga verksamheten och dess uppföljning.

– Premiums support och lyhördhet för vår verksamhet är viktiga faktorer för vår kundnöjdhet. Vi rekommenderar detta system till de som som likt oss letar ett nytt affärssystem inom Print, avslutar Christel.

Nyhet

29 June 2023